Inregistreaza-te acum si Profita de Oferte »

Povestea Dr.C.Tuna

dr c tuna

,,Mi-am dedicat întreaga viata schimbării vietii oamenilor”

Oamenii isi petrec toata viata incercand sa aduca o schimbare. Ma intreb insa cati dintre noi au schimbat cu adevarat vietile oamenilor sau si-au pus viata in slujba celorlalti.Copilul din perioada de inceput a Republicii Turcia, care apoi a devenit absolvent de medicina.Si-a ales o alta profesie ce avea sa fie utila pentru mai multi oameni. Prin medicamentele pe care le-a produs de-a lungul anilor, acesta a oferit alinare pentru mii de persoane. Apoi a conceput o unitate de producte integrata care este formata din 5 fabrici unice. In cadrul acestor unitati, Farmasi produce in jur de 2.000 de produse cosmetice si de ingrijire personala distincte, pentru barbati, femei și copii. 
Viziunea Farmasi consta  in realizarea excelentei calitative, dar si de functionare. Aceste produse asigura o sursa de venit pentru peste 7 milioane de consultanti din intreaga lume.Ei promoveaza produse Farmasi, Dr. C. Tuna, Mr. Wipes si Nutriplus pe pietele interne si externe.
Unitatile Farmasi  au o capacitate zilnica  de peste 1 milion de bucati.In acest context este cea mai mare fabrica din Turcia si una dintre cele mai mari din Europa. Toate aceste reusite sunt sustinute de viziunea noastra pentru realizarea excelentei.

Povestea Dr. C. Tuna este una impresionanta care te face sa-ti doresti sa falosesti produsele.

Sunt Simona Chirila, Director Farmasi si am avut oportunitatea sa vizitez fabrica  si sa vad cum sunt fabricate aceste produse Farmasi.

Merita sa ai si tu aceasta experienta frumoasa,deci nu mai sta pe ganduri si hai alaturi de mine in familia Farmasi.

Devino Farmasi Influencer

dr-c-tuna-produse-farmasi

Privacy Policy Settings