Inregistreaza-te acum si Profita de Oferte »

Simona Chirila – Director Farmasi

Simona-Chirila-Director-Farmasi-1
Simona-Chirila-Director-Farmasi-1

Numele meu este  Simona Chirila sunt Director Farmasi  si sunt din Sibiu.

Sunt Antreprenor si Antreprenorita, asa cum imi place mie sa ma prezint.

  Antreprenor

Spun acest lucru deoarece dezvolt o afacere clasica, un magazin online Simone Boutique.

Am si doua magazine offline  cu rochii de miresasa noi si dar si in sistem de consignatie.In cadrul magazinelor am si un atelier de croitorie deoarece meseria mea este de croitoreasa.Sunt foarte mandra de acest lucru. deoarece vin in sprijinul celor pasionati organizand cursuri de croitorie.Eu consider ca aceasta meserie este una nobila nobila si cautata.

  Antreprenorita,

deoarece fac parte din prima comunitate de femei de business  in sistem de network marketing din Romania inregistrata la OSIM,comunitatea Antreprenoritele.

Am devenit Farmasi Influencer in mai 2019 dar niciodata nu am crezut ca dintr-un banal catalog pe care unii il arunca la gunoi altii fac mii de euro pe luna.

De ce spun asta?

Sa va povestesc…………….

In anul 2019 dupa ce am devenit  Beauty Influencer  am inceput sa folosesc produsele si sa le recomand si clientelor mele care imi aduceau retusuri la croitorie.Am observat ca odata ce doamnele foloseau aceste produse veneau si mai cereau. Asa ca, timpul  a trecut si a venit martie 2020 cand pandemia mi-a pus lacatul pe magazinul cu rochii de mireasa.

No,Simona ce faci acum?

Cum platesti chirie, facturi,angajati,etc?

Ce credeti ca am facut?

La ce v-a zburat gandul?

Da,da,da!

Jobul meu part-time de Farmasi Influencer,care era o relaxare in timpul liber,a devenit jobul full-time online.Bineinteles ca a fost ,,barca  mea de salvare” de la faliment.

Stiti acele anunturi care circulau pe facebook  ,,postezi  reclame si castigi bani”?

De cate ori citeam asa ceva si vedeam cate persoane comenteaza si cer detalii imi ziceam in sinea mea: doamne fereste,cum cred unii oameni  ca o sa castige bani fara sa munceasca?

Dar ce sa vezi!

Acelasi lucru am facut si eu 2 luni de stat in casa (15 martie-15 mai 2020). Am invatat sa postez pe facebook (pentru ca nu stiam) si cu multa munca,am reusit sa ating titlul de Manager Farmasi  iar dupa 5 luni pe cel de Director  Farmasi unde am incasat pe langa comisionul de 3800 lei si un bonus de 1000 euro.

Din propria experienta pot sa va spun ca jobul online functioneaza doar ca este vorba de multa munca nu doar de postat reclame.

M-am indragostit atat de mult de aceasta activitate incat am renuntat la retusuri pentru a avea mai mult timp de afacerea mea online.

Facand o comparatie intre cele 2 afaceri ale mele,cea clasica si cea in sistem de network merketing am ajuns la concluzia ca:

-in afacerea  clasica am investit zeci de mii de euro  pe care puteam sa-i pierd intr-o clipa cand pandemia mi-a pus lacatul pe usa;

-In  afacerea Farmasi nu am investit bani  dar am investit multa munca, ceea ce poate face oricine daca se lasa ghidat si indrumat de un lider.

Pot sa-ti spun ca acest business te ajuta sa te dezvolti personal foarte mult, sa treci peste frustari si sa devii alt om.Un om cu o mentalitate de invongator nu de victima.

Asadar,daca nici tu nu ai bani in buzunar dar visezi sa fii Antreprenor,te astept in echipa mea de Antreprenorite, sa te provoc la succes.

Scrie-mi sau suna-ma sa povestim.

Telefon 0726083576.

Te asigur ca viata ta se va schimba la 180 grade.

Vrei sa fii Antreprenorita si Farmasi Influencer?

Aplica acum!

Sediul Farmasi Sibiu

Simona-Chirila-Director-Farmasi-2

Deoarece imi doresc din tot sufletul ca aceste produse Farmasi sa le cunoasca toti oamenii si sa se bucure de ele am decis sa deschid un sediu.
Aici,la Sediul Farmasi Sibiu organizam periodic,impreuna cu echipa, ,,Ateliere de machiaj si business”.In cadrul acestora testam produsele si informam doamnele/domnii despre cum pot castiga un venit suplimentar sau cum pot dezvolta o afacere alaturi de  Farmasi.

Totodata primim informatii pretioase despre cum trebuie sa avem grja de tenul nostru.Specialista nostra cosmetologare grija sa intelegem ce trebuie sa facem ca sa fim frumoase si la batranete.

Multe tips & tricks despre  cum sa avem un make-up potrivit fetei noastre le primim de la invitata noastre specialista in make-up.

Asadar petrecem timp de calitate cu povesti pretioase.

Te asteptam si pe tine alaturi de noi sa te incarci cu energie pozitiva si sa te relaxezi.

Putem face rezervari si pentru grupuri organizate sau chiar poti organiza o surpriza unei prietene dragi care iubeste makep-ul.

Iubim sa facem oamenii fericiti, deci suntem deschise la orice iti trece prin cap.

Scrie-mi sau suna-ma si hai sa povestim.

Telefon 0726083576

Aplica acum si devino Farmasi Influencer Farmasi!

Aplica acum!

Privacy Policy Settings